torstai 14. huhtikuuta 2016

Unohtui ihan mainita

Onhan tässä edellisen ja tuoreimman postauksen välissä tapahtunut muutakin kuin vyötärön kadottaminen mammavaatteisiin. Nimittäin...

..meillä tehtiin keittiöremontti. En muista mainitsinko siitä ollenkaan viimeisimmissä teksteissäni, mutta kannoin kiltisti rahani erääseen suureen keittiöitä myyvään ketjuun ja sieltä tuli jokseenkin millilleen keittiöön sopivat kaapit ja tasot. Tämä talo kun tuppaa olemaan vino vähän joka suuntaan, tuli todettua että tosiaan sen mittanauhan kanssa olisi saanut olla tarkempi, koska yhdessä yläkaapissa ei ole vieläkään ovea. Sitä pitää ensin nääs kaventaa muutama milli. Mutta vastapainona voin kertoa että rakastan edelleen bambupuisia pöytätasojani, jotka sain puoleen hintaan päättäessäni ostaa keittiön tiettyyn aikaan mennessä.

..uusi syy vanhemman kollin pissailuun selvisi, ehkä. Kiltisti kannoimme tässä jokunen viikko sitten pienen kasan rahaa erääseen suureen eläinlääkäriketjuun koska se sattui olemaan ainoa joka oli avoinna sinä lauantaina. Siellä sitten röntgenin ja helvetin kalliiden verikokeiden jälkeen selvisi että kohta kaksitoistavuotiasta kissaamme vaivaa nivelrikko. Parin viikon kipulääkekuuri tepsi, kissa lakkasi sähisemästä kaikille ja mikä parasta; alkoi taas käyttää hiekkalaatikkoa kiltisti siihen pissaamiseenkin. Ohuesti nyt harmittaa että raukalle on syötetty Seronilia toista vuotta, ilmeisesti turhan takia koska annosnosto ei tosiaan enää tepsinyt.

..meinasin luopua Greyn anatomian katselusta kokonaan. Koska käsikirjoittaja Shonda Rhimes oli idiootti ja tappoi Derekin, itkin ensin silmät päästäni ja sitten harkitsin kirjoittavani sarjan luojan sivulle erittäin katkeran tappouhkauksen. Sitten mieleen tuli mahdollisuus oven taakse ilmestyvästä Karhuryhmästä ja luovuin ajatuksesta. Kävin kyllä kommentoimassa asiaa, pakkohan se oli, kun en ollut vielä koko jaksoa edes nähnyt mutta eräänä kauniina aamuna naamakirjan etusivulle pärähti sarjan virallisen sivuston lepää rauhassa Derek-päivitys. Mutta jatkoin silti sarjan katselua, vaikka ei se oikeasti ole enää niin hyvä kuin ennen vanhaan. Joo, voin sanoa näin koska olen seurannut sarjaa sen alusta asti, vuodesta 2004.

Kuva kopioitu röyhkeästi Googlen kuvahausta, hakusanat rip derek

..koska mainitsematta on vielä lapsen kehitys, voin sanoa ylpeänä että meillä ei vaippoja enää tarvita! :) Niin, siis kunnes taas on vauva taloudessa. Lapsukainen oppi tuossa viime syksyn aikana kokonaan kuivaksi ja voin sanoa että kyllähän se elämää helpottaa. Vielä kun pääsisi eroon kaikista kaapissa lojuvista käyttämättä jääneistä vaipoista :D Edellä mainitun ohella se tosiaan sai jostain uhmaikäisestä tartunnan eikä se meinaa mennä ohi millään. Ehkä se on nyt ihan hitusen helpottanut, mutta tilalle alkaa tulla kyselyikä. Eilen se kysyi ruokapöydässä ensimmäisen hieman kiperän kysymyksen; Äiti, miten hyttyset inisee? Jouduin googlaamaan vastauksen.




2 kommenttia:

  1. Muistelisin lukeneeni jostain, siis seiska tai äitylit :D että tuo Derek halusi oikeassa elämässä keskittyä johonkin muuhun kuin näyttelemiseen. Yhtään välittämättä meistä kärsivistä katsojista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas muistelen että hän otti käsikirjoittajan kanssa yhteen ja oli kuulemma itsekeskeinen mulkku. Mene ja tiedä, mutta Greyn anatomia ei ole koskaan entisensä. Enkä ole tainnut koskaan vollottaa samalla intensiivisyydellä yhdenkään tv-hahmon perään kuin McDreamyn.

      Poista

Sano vaan, ihan rohkeasti!