torstai 19. toukokuuta 2016

Häätöilmoitus

Nyt se on annettu. Eilen itseasiassa jo aloitin. Vauva saa luvan tulla tällä kertaa ajoissa, ellei ole yhtä itsepäinen kuin isoveljensä. Hän kun suvaitsi saapua vasta kun sovittiin käynnistysaika parin päivän päähän. Vielä ei siis ole laskettu aika, mutta tavoitteena on pikkuhiljaa pehmittää paikkoja, mikäli se vain on mahdollista kotikonstein (eli ei).

Eilen siis pesin sitten vessan kaakelilattian, hammasharjalla. Oikeastaan kuurasin koko vessan, melkein kattoa myöten. Ja jumankekka se konttaaminen siellä pienessä 1,5 neliön vessassa oli hankalaa. Mutta tein sen. Eikä se toiminut. Tai no, vessasta tuli oikein puhdas mutta muuta ei saatukaan aikaan. Yöllä ei ollut mitään tuntemuksia, toisin kuin aiemmin on joinain satunnaisina öinä ollut. Viimeistään seuraavan päivän aamuna on tuntunut kyllä reisissä/nivusissa/liitoskipuina että ei olisi kannattanut. No tässä minä istun keittiössä kuudelta heränneenä, elämäni voimissa eikä tunnu missään.

Kupissani on vadelmanlehtiteetä. En ole mikään teen ystävä ollut koskaan, mutta tämä on parasta teetä mitä koskaan olen maistanut. Ne kehuu että tällä teellä saisi vahvistettua niitä edes ihan pieniä supistuksia. Niitä on ollut satunnaisina öinä ja iltoina. Ajattelin jo että viime yönä olisi ollut.
..no enpä ainakaan herännyt jos olikin. Nukuin kuin tukki koko yön, selvisin yhdellä vessareissulla.

Tätä teetä pitää nyt sitten litkiä se 2-3 kuppia päivässä. Ei ole ongelma, on tämä vaan niin hyvää :) Tänään ajattelin hiukan pestä ikkunoita ja tehdä pihatöitä. Huomenna on vuorossa saunan kuuraus. Ei sentään hammasharjalla :)


2 kommenttia:

  1. Hammasharjalla :DD
    Tiedän muutamankin jolla on käynnistynyt synnytys ikkunoiden pesun jälkeen! Kaikkea kannattaa kokeilla, tuleehan siistiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hammasharjalla. Mä alan olla todella kypsä, toivon että ei mennä yliajalle tällä kertaa. En ole vieläkään päässyt siihen ikkunoiden pesuun asti, mutta jos huomenna. Toisaalta kaksi viikkoa olisi vielä miehen kesälomaan..

      Poista

Sano vaan, ihan rohkeasti!