keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Uutta ja niin ihanaa

Viime viikonloppuna sain sen vihdoin. Se on ihana, kiiltävä ja niin hiljainen. Ai mikä, no tietysti mun uusi kuivausrumpu! Kävin sen ostamassa perjantaina ja lauantaina sitten kuulutin apukäsiä naamakirjassa jotta joku tulisi jeesimään miestä sen nostamisessa pyykkikoneen päälle. No eipä kukaan myöntänyt että liikenisi muutama minuutti aikaa. Ei siis kukaan. Yksikään elävä sielu.

Siinä meni sitten lauantai märistessä miehelle että mulla ei ole kavereita ja kukaan ei tuu auttamaan vaikka ne tietää että musta ei oo nostamaan mitään ja kyllä ne tulis jos pyytäisin apua ylimääräisen alkoholin juomiseen. Mies sitten nosti sen itse, heti kun selkäni käänsin poitsua nukuttaessa. Eikä sillä mennyt selkä rikki, eikä se (luojan kiitos!) tiputtanut sitä rumpuakaan, jonka ohjeissa kiellettiin yksin asentaminen, painoa masiinalta kun löytyy 61kg. Tämän jälkeen avauduin hieman paskamaisesta kaveritilanteesta hormoniraivoissani naamakirjaan, ja vain pari harvaa uskalsi siihen mitään kommentoida. ---kele. Harmittaa ihan suunnattomasti, että itse aina autan muita kun kynnelle kykenen, ja joskus silti vaikka en kykenisikään ja sen kerran kun pyydän pienen pientä apua niin ei ketään näy mailla halmeilla. Tämä tosin saa minutkin miettimään että kannattaako aina olla auttamassa kaikkia jos ei vastakaikua saakaan. Mun motto kun on "Kohtele toisia niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan". No, se siitä, alkaa taas turhaan vaan sappi kiehumaan.

Uusi rakkauteni kohde, LG RC80552AH2Z

Ne varmaankin Lahti Energialla katselee meidän kämpän sähkönkulutusta ja on havainneet että taitaa rouvalla olla taas joku uusi kodinkone, siihen malliin on meinaan pyykkiä pesty :D Kaikkia vaatteita ja tekstiilejä en toki rummussa kuivaa, eikä niitä voikaan, mutta parisängyn lakanat, jotka on pesun jälkeen kaappikuivat (säästä riippumatta) 1,5 tunnissa, on pelkkää luksusta. Jos olisin tiennyt tämän, rumpu olisi hankittu jo aikapäiviä sitten. 

Muutakin uutta on tullut! Uusi hoitolaukku nimittäin! Hankin viime kerrasta viisastuneena (kolme halpislaukkua hajosi) tällä kertaa kunnon veskan mihin takuulla mahtuu vaipat, vaihtovaatteet molemmille, jne tarvittavat ja googlailtuani kokemuksia päädyin tilaamaan Babymelin laukun. Siinä riittää taskuja, tilaa ja on vieläpä pisteenä iin päälle vaipanvaihtoalusta ja termostasku jos tarvii pulloa kuljettaa lämpimänä. Nyt tosin pakkasin sinne sairaalakamat valmiiksi, mutta itselleni vain tarvittavat koska mies saa tuoda vauvan ja mun kotiutumisvaatteet sitten kun tulee meitä noutamaan ;) 


Sisällöstä teen varmaankin erikseen postauksen, sen verran sinne taas tavaraa sujahti :D

Tilasin myös vauvalle sängyn lainaksi vaavisänky.fi:stä, toimitus on kuun vaihteessa. Muutamalla kympillä saadaan lainaan 4 kuukaudeksi pieni näppärä sänky jossa on uusi patja ja pyörät alla, eikä tarvitse käyttöiän umpeuduttua alkaa myymään vaivalloisesti netissä sitä pois, vaan lykätään se postissa menemään takaisin. Ja sekin kuuluu hintaan :)

Pieni sänky tarvittiin siksi, että meidän makkariin ei oikein pinnasänkyä saa mahtumaan, ja tuo nyt valikoitui helppoutensa vuoksi sitten meidän ratkaisuksi. Helppo ottaa sänky yöksi viereen ja päivällä rullata mukana vaikka keittiöön tai olohuoneeseen, ei vie paljon tilaakaan. Vauva saa nukkua halutessaan lähellä ja voin osallistua esikoisen kanssa puuhailuun helpommin. 



Tuttipullot puuttuivat vielä kaapista :) Kaiken varalta.

Eilen hankin myös viimeisiä puuttuvia juttuja sairaalakassiin ja vauvalle. Nyt pitäisi sitten olla kaikki kasassa ja pääseehän kauppaan nykyään melkein kellon ympäri, niin huolta ei pitäisi olla. Enää puuttuu se vauva. Vauvaryhmämme ensimmäinen on jo syntynyt ja se saa tajuamaan että nyt aletaan olla jo lähellä. Seuraavat viikot tulevat olemaan toooooodella pitkiä..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano vaan, ihan rohkeasti!